Διαφορα

ΚΚΑ Παλλάδιον: Συμμετοχή σε συνέδριο για την εταιρική υπευθυνότητα

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ ΚΑΑ Παλλάδιον

Ομιλήτρια η Πρόεδρος του Κέντρου, Κατερίνα Καρνιαδάκη

Στο μεγαλύτερο Συνέδριο για την Εταιρική Υπευθυνότητα που διοργανώνεται στην χώρα συμμετείχε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ μαζί με άλλες κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της παραγωγής που διακρίνονται στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

Η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη στην ομιλία της βρήκε την ευκαιρία να αναπτύξει το πολυεπίπεδο κοινωνικό πρόσωπο της επιχείρησης και παράλληλα να αποδείξει ότι παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στο εξωτερικό περιβάλλον μία επιχείρηση μπορεί να επενδύσει σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και να δημιουργήσει την ανάλογη κουλτούρα. Η τιμητική συμμετοχή του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στο μεγαλύτερο και πληρέστερο  Πανόραμα Δράσεων Ε.Κ.Ε. της Ελλάδας ήταν μία έμμεση αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που κάνει τα τελευταία χρόνια το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

Το Συνέδριο με θέμα: "Εταιρική Υπευθυνότητα στην πράξη" πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2/6/2022 στην Αθήνα ( Αμφιθέατρο ΟΤΕ Αcademy ) για 10η συνεχόμενη χρονιά και πραγματικά ήταν μία κορυφαία εκδήλωση για την ενίσχυση της Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ελλάδα.

Επιλέγοντας ένα σύγχρονο τρόπο παρουσίασης που βασιζόταν σε απλά σχέδια γραφιστικής η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη κατάφερε να αποσπάσει θετικές κριτικές από τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές τόσο για τη λιτή και έξυπνη παρουσίαση όσο και για το πλούσιο σε δράσεις πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί αθόρυβα όλα αυτά τα χρόνια το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Κεντρικοί άξονες της ομιλίας της κ. Καρνιαδάκη ήταν η σύνδεση του Κέντρου με την κοινωνία και τις τοπικές οικονομίες, η στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, η ενίσχυση των πολιτιστικών σωματείων καθώς και η έμπρακτη βοήθεια των ευάλωτων κοινωνικών  ομάδων της Περιφέρειας..Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των δράσεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αναδείχθηκε ως προτεραιότητα της επιχείρησης η προστασία του περιβάλλοντος, η δια βίου εκπαίδευση του προσωπικού καθώς και η ανάληψη πρωτοβουλιών για τη δημιουργία κοινωνικών δομών στην Πελοπόννησο που θα στηρίξουν τους τοπικούς Συλλόγους ΑΜΕΑ αλλά και όλες τις εθελοντικές δράσεις που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Στον επίλογο της η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη τόνισε ότι το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι είναι ένα βήμα μπροστά στην αποκατάσταση αλλά και στην κοινωνική ευθύνη και έκλεισε λέγοντας χαρακτηριστικά:: " η αποκατάσταση δεν είναι μόνο ανάγκη, είναι και επιλογή". 

(Δ.Τ.)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.