Διαφορα

Τρίπολη: Μαθητές Γυμνασίου μας "ξεναγούν" στα αξιοθέατά της (vid)

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Ομάδα μαθητών του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης δημιούργησε ένα υπέροχο ταξιδιωτικό βίντεο με περιήγηση στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Τρίπολης.

Το project είχε θέμα τον σχολικό τουρισμό- κάλεσμα στους μαθητές της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού να επισκεφτούν την ιστορική Τριπολιτσά. 

Το βίντεο είναι υπο την Αιγίδα του Ομίλου  Unesco Pireus & Islands και της International Action Art και γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μαρωνίτη για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας για την εργασία αυτή.

Ευχαριστούμε επίσης την κ. Βάλια Αμπατζή Δντρια του Ομίλου Unesco Pireus & Islands και της International Action Art που αγκάλιασε την προσπάθεια των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης καθώς και το Δντη του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης κ. Δημήτριο Φωτόπουλο για την φιλοξενία στους χώρους του Μουσείου όπου πλάνα του χρησιμοποιήθηκαν στο βίντεο.

Είναι σημαντικό στις μέρες μας να υπάρχουν σχολεία που αναδεικνύουν τον τόπο τους με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό προσπάθησε να πετύχει και η ομάδα μαθητών του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης και τους συγχαίρουμε για την εξαιρετική εργασία που έκαναν για τον Όμιλο της Unesco Pireus & Islands και την International Action Art , όπου και θα σταθούμε δίπλα στους μαθητές και θα ταξιδέψουμε το βίντεο τους παγκόσμια ( προβολή της Τρίπολης)  στις 53 χώρες παραρτήματα της International Action Art.

Οι συμμετέχοντες μαθητές και υπεύθυνοι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης του  project  ¨Travel Tripolis- Σχολικός Τουρισμός¨ θα βραβευτούν το Φθινόπωρο στην Τρίπολη από τον Πρόεδρο του  Ομίλου Unesco Pireus & Islands και της International Action Art κ. Ιωάννη Μαρωνίτη.

Για τη δημιουργία του βίντεο εργάστηκαν οι μαθητές:

Βερέμης Παναγιώτης, Γιαννόπουλος Χρήστος, Ευσταθιάδη Αγγελική, Καγιάννη Νάγια, Κακούτης Λεωνίδας, Καούρ Σούκμεν, Καρατζιά Παναγιώτα, Βασιλείου Ανδρέας. 

Υπο την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών:

Γκόνου Μαρίας, Ζιαζιά Φωτεινής, Κοζή Σοφίας, Κουτσούκου Ευαγγελίας, Νικολοπούλου Χρυσούλας, Παπαπαναγιώτου Αθανάσιου, Σαμπράκου Αθανασίας.

(Δ.Τ.)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.