Διαφορα

Νέα προσφυγή στη δικαιοσύνη για το εργοστάσιο σκουπιδιών στην Καλλιρρόη

Προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Τη διακοπή των εργασιών για τη δημιουργία μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων και χώρου υγειονομικής ταφής, για όλους τους Δήμους της Μεσσηνίας και δύο Δήμους της Αρκαδίας, στην Καλλιρρόη, ζητούν με προσφυγή τους στη δικαιοσύνη φορείς και κάτοικοι της περιοχής. 

Πιο συγκεκριμένα με προσφυγή τους στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ζητούν την ακύρωση της υπουργικής απόφασης με την οποία χορηγήθηκε έγκριση εισόδου-εξόδου από την Εθνική Οδό Τσακώνας-Καλού Νερού προς τη μονάδα διαχείρισης και το χώρο υγειονομικής ταφής, υποστηρίζοντας ότι εκδόθηκε παρανόμως. 

Η προσφυγή έγινε από συνολικά 48 κατοίκους και φορείς της περιοχής. Υπογραμμίζουν ότι η προσφυγή τους εντάσσεται στο πλαίσιο του αγώνα τους για την αποτροπή του “περιβαλλοντικού εγκλήματος” που συντελείται στην περιοχή τους. 

Περισσότερα εδώ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.