Διαφορα

Επίσκεψη Αγγ. Χρονά στο νοσοκομείο Μολάων

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Κωνσταντίνο Κορωνιό.

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Μολάων πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άγγελος Χρονάς, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022.

Η επίσκεψη εντάσσεται στις συναντήσεις που έχει ο κ. Χρονάς με Διοικητές Υγειονομικών Μονάδων σε όλη την Περιφέρεια, καθώς και με εργαζόμενους σε αυτές, Ιατρούς, Νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό, καθώς και με εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ. Ο κ. Χρονάς είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Κωνσταντίνο Κορωνιό.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία του Νοσοκομείου, ενώ ιδιαίτερα συζητήθηκε η συνεργασία για την υλοποίηση προληπτικών προγραμμάτων. 

Από τον αναπληρωτή Διοικητή έγινε αναφορά και στις άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου,  ενώ ευχαρίστησε τον κ. Χρονά, και του ζήτησε να μεταφέρει και στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα τις προσωπικές του ευχαριστίες αλλά και τις ευχαριστίες όλου του προσωπικού Νοσοκομείου για τον αξονικό τομογράφο, που ήδη λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες στο Νοσοκομείο.

Η προμήθεια του αξονικού τομογράφου, αξίας 300 χιλιάδων ευρώ έγινε μέσω του ΕΣΠΑ  και συγκεκριμένα μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα καλύψει ανάγκες των κατοίκων της Νοτιοανατολικής Λακωνίας και να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας της εν λόγω νοσηλευτικής μονάδας.

Ο κ. Χρονάς, σημείωσε μεταξύ άλλων πως υπάρχει αγαστή συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και εξέφρασε τη βούληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και προσωπικά του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για παροχή κάθε δυνατής βοήθειας, παρόλο που ο ρόλος της Περιφέρειας, είναι επικουρικός σε θέματα Υγείας.

Να σημειώσουμε πως οι επισκέψεις του κ. Χρονά σε Υγειονομικές Δομές και οι συναντήσεις με ανθρώπους που υπηρετούν τον τομέα της Υγείας θα συνεχιστούν.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.