Διαφορα

Κατερίνα Μισιχρόνη: Από το Χόλιγουντ στη Ζαχάρω

 

Η Κατερίνα Μισιχρόνη πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες με διεθνή υπογραφή ενώ ταυτόχρονα έκανε δεύτερο επάγγελμα τη μεγάλη της αγάπη για το ελαιόλαδο.

 

 

Όμορφη, γοητευτική και ταλαντούχα, η Κατερίνα Μισιχρόνη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega "Το νησί", σε κερδίζει με την προσωπικότητά της. Απλή, αυθόρμητη και με θετική ματιά, έχει βρει τη χαρά ζωής, την οποία αντλεί μέσα από ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων. Σπούδασε Ψυχολογία και χορό, πέρασε στην υποκριτική και τελευταία δραστηριοποιείται στην παραγωγή παρθένου βιολογικού ελαιολάδου

 

"Αρκετά πράγματα με συναρπάζουν και μου δίνουν στόχους και όραμα. Αυτή η εποχή, που όλα φαντάζουν δυσοίωνα, είναι κατάλληλη να δημιουργήσουμε μόνοι μας τις συνθήκες που επιθυμούμε", λέει και εξηγεί πώς ξεκίνησε η ιδέα της ενασχόλησής της με το ελαιόλαδο. "Από μικρή περνούσα όλες τις διακοπές στους παππούδες μου, στη Ζαχάρω της Πελοποννήσου. Είχαν ένα σπιτάκι σε ελαιώνα, όπου πήγαινα με τον παππού να μαζέψω ελιές με τα πανιά. Θυμάμαι να χτυπάω με το ραβδί τα ελαιόδεντρα, το μεσημέρι στο διάλειμμα τη γιαγιά να φέρνει τηγανίτες και μετά να μεταφέρουμε τις ελιές στο ελαιοτριβείο. Όλο αυτό έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εμένα. Όταν πριν από τρία χρόνια ήμουν στην Αμερική για το σινεμά και επειδή όταν είσαι μόνος επιστρέφεις στις ρίζες, η σκέψη μου γύρισε κατευθείαν σε αυτό. Ήθελα να επαναφέρω αυτή την ανάμνηση, να τη βάλω στο μπουκάλι, να με ζεσταίνει και να με κρατάει. Έτσι ξεκίνησε η ιδέα της επιχείρησης με τον ξάδερφό μου, Σπύρο Μισιχρόνη, ο οποίος εκπαιδεύτηκε στην Ιταλία στη γευσιγνωσία ελαιολάδου. Πριν από δύο χρόνια βγάλαμε το πρώτο μας μπουκάλι με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο κορωναίικης ποικιλίας και ξεκίνησα να ασχολούμαι ενεργά», λέει η ίδια.

 

Η υποκριτική παραμένει για την Κατερίνα η βασική της ενασχόληση. Πρόσφατα συμμετείχε στην αμερικανική ταινία «With a kiss I die» του σκηνοθέτη Ronnie Khalil, για την οποία έγιναν γυρίσματα στην Αθήνα, στη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Παράλληλα, ξεκινά συνεργασία με τον Στράτο Μαρκίδη για τη σειρα “Προδοσίες”, ενώ μόλις έκανε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες η ταινία “Μπουρέκ” (μια συμπαραγωγή Αμερικής, Γερμανίας, Ελλάδας, Κύπρου). Για αυτή την ταινία, η Κατερίνα κατάφερε να πείσει την παραγωγή να γίνουν γυρίσματα και στη Ζαχάρω.

 

Πηγή: patrisnews.com

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.