Διαφορα

Επίσκεψη Νίκα στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Τιμήθηκε με αφορμή την προσφορά εξοπλισμού.

Στη συνολική πολιτική της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως προς την στήριξη και την αναβάθμιση υποδομών και εξοπλισμού των δημόσιων δομών παροχής πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, το πρωί της Δευτέρας 11 Ιουλίου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Κέντρο Υγείας Αστρους.

Οπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου που εξεδόθη, ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Κ.Υ. προσκεκλημένος από τη διοίκηση του εν λόγω Κέντρου και τον σύλλογο φίλων του Κ.Υ. Αστρους, ο οποίος και τον τίμησε επιδίδοντάς του πλακέτα, για την προσφορά εξοπλισμού στην εν λόγω δημόσια υγειονομική δομή.

Ο Π. Νίκας, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζό και τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη, παρέλαβε το βραβείο από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του συλλόγου φίλων του Κ.Υ. Αστρους Δημήτρη Κόλλια και Χρήστο Σαβούρδο αντίστοιχα -αίτημα των οποίων ως προς την αναγκαιότητα αναβάθμισης των υποδομών και εξοπλισμού του εν λόγω Κέντρου Υγείας, πριν μερικούς μήνες, ικανοποίησε η Περιφέρεια.

Η διευθύντρια του Κ.Υ. Πηγή Περδικάκη ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για το ρόλο και τις δυνατότητες του Κέντρου, στο οποίο έχει επιτελεστεί από την Περιφέρεια έργο πάνω από 350.000 ευρώ για την ανασυγκρότησή του σε επίπεδο υποδομών αλλά και για την προμήθεια ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού, ενώ από την πλευρά του ο Π. Νίκας επισήμανε ότι μια τουριστική περιοχή όπως αυτή του Αστρους θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει άμεσα και αποτελεσματικά ιατρικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.