Διαφορα

Πάτρα: Το παρασκήνιο του θανάτου 49χρονου που τον έδιωξαν από το νοσοκομείο

Κατεπείγουσα έρευνα με εντολή του υπουργού Υγείας, Θ. Πλεύρη.

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο θάνατος του 49χρονου ζαχαροπλάστη, Θ.Ν. ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο με πόνο στην πλάτη, τον έδιωξαν και τελικά πέθανε. 

Ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, όταν ο 49ρονος αισθάνθηκε έναν δυνατό πόνο στην πλάτη. Φοβήθηκε τόσο πολύ, που έσπευσε στο κοντινότερο Νοσοκομείο, στον «Άγιο Ανδρέα» της Πάτρας.

Έφτασε εκεί, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα και απευθύνθηκε σε όποιον γιατρό βρήκε μπροστά του. Του περιέγραψε τον ισχυρό πόνο που ένιωθε στην πλάτη, για ν’ ακούσει τη φράση: «Ψύξη θα ‘ναι, εμείς δεν εφημερεύουμε, πηγαίνετε στο Ρίο», όπως ο ίδιος είπε σε οικείους του.

Ο 49χρονος επέμενε. Ζητούσε να τον κοιτάξουν, να του δώσουν κάτι να σταματήσει ο πόνος, αφού είχε φοβηθεί πως ήταν πόνος από την καρδιά. Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο Νοσοκομείο ο μικρότερος αδελφός του, τον οποίον είχε ειδοποιήσει για να σπεύσει για βοήθεια. Παρά τις εκκλήσεις και των δύο, οι γιατροί ήταν ανένδοτοι. Τον έστελναν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο.

Τα δύο αδέλφια μπήκαν στο αυτοκίνητο του μικρότερου και ξεκίνησαν για εκεί. Στον δρόμο ο αδελφός του, τού μίλησε για όλα. Τού εξήγησε πώς έφτασε στον «Άγιο Ανδρέα», τι είπε στους γιατρούς κι όλα αυτά με κάθε λεπτομέρεια.

Ξαφνικά, και ενώ ο αδελφός οδηγούσε, ένιωσε ακόμη έναν πιο ισχυρό πόνο και κατέρρευσε στο κάθισμα. Η καρδιά του είχε σταματήσει να χτυπά. Ο αδελφός έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά ήταν ήδη αργά. Είχε ξεψυχήσει ακριβώς δίπλα του.

Έφτασαν στο Νοσοκομείο Ρίου και απλά… διαπίστωσαν τον θάνατό του, από καρδιακή ανακοπή. Ακολούθησαν σκηνές θρήνου και στη συνέχεια αγανάκτησης και ξεσπάσματος στον πρώτο Νοσοκομείο που απευθύνθηκε, στον «Άγιο Ανδρέα».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.