Διαφορα

Νέο σενάριο για έκτακτη ενίσχυση στους συνταξιούχους

Στην κυβέρνηση εξετάζουν το ενδεχόμενο χορήγησης ενός βοηθήματος για όσους λαμβάνουν λιγότερα από 1.000 ευρώ εν είδει 13ης σύνταξης.

Σενάριο για την καταβολή ενός έκτακτου βοηθήματος, εν είδει 13ης σύνταξης, στους συνταξιούχους που λαμβάνουν λιγότερα από 1.000 ευρώ, αλλά σε πιο διευρυμένη βάση όσον αφορά το ύψος του σε σχέση με το βοήθημα του 2021, το οποίο ανήλθε στα 250 ευρώ, επεξεργάζονται στην κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews.

Πηγές με γνώση των σεναρίων που εξετάζει η κυβέρνηση, ενόψει της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, αναφέρουν ότι έχει τεθεί επί τάπητος και κοστολογείται μια διευρυμένη οικονομική ενίσχυση κυρίως προς τους χαμηλοσυνταξιούχους που αδυνατούν να ανταποκριθούν ακόμα και σε βασικές υποχρεώσεις εξαιτίας της επέλασης του πληθωρισμού και της ενεργειακής ακρίβειας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.