Διαφορα

Έδιωξαν ετοιμόγεννη γιατί έληγε η εφημερία, έχασε το μωρό!

Το ζευγάρι ζητά την ποινική δίωξη των γιατρών που χειρίστηκαν το περιστατικό σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ένα τραγικό περιστατικό που έχει κοινά χαρακτηριστικά με την πρόσφατη υπόθεση της Πάτρας, βλέπει το φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία ενός ζευγαριού. 

Σύμφωνα με τη μήνυση που υποβλήθηκε κατά παντός υπευθύνου, η γυναίκα μετέβη ετοιμόγεννη και με συσπάσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, αλλά την έδιωξαν επειδή σε μισή ώρα έληγε η εφημερία. 

Στο Παπαγεωργίου που έπαιρνε την σκυτάλη της εφημερίας, δεν την υπέβαλλαν –όπως καταγγέλλουν- σε επείγουσα καισαρική, με αποτέλεσμα να προκύψουν σοβαρές επιπλοκές που οδήγησαν στον θάνατο του νεογέννητου, τέσσερις μήνες αργότερα.

Όπως περιγράφεται στη μήνυση, που δημοσιεύει το GRTimes, η γυναίκα διένυε την 39η εβδομάδα της κύησης στις 26 του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τον σύζυγό της στο εφημερεύον νοσοκομείο Ιπποκράτειο, έχοντας αφόρητους πόνους και συσπάσεις στη μήτρα με αίμα. Παράλληλα, η εμβολιασμένη με δύο δόσεις μητέρα άλλων δύο παιδιών, ήταν θετική στη νόσο Covid-19, χωρίς συμπτώματα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.