Διαφορα

Τα πιο in σπορ του καλοκαιριού

Με ποια αθλήματα θα τρελαθούν όλοι αυτό το καλοκαίρι.

 

Sup: Stand Up Paddle

Τα τελευταία δυο-τρία χρόνια έχει γίνει χαμός με αυτό το περίεργο άθλημα, που συνδυάζει surf και κωπηλασία και έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα. Όλοι τρέχουν να ισορροπήσουν όρθιοι πάνω στη σανίδα, σπρώχνοντας το νερό με ένα κουπί. Go, SupERS!

 

Sup Yoga

Και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει: αντί να στέκεσαι όρθιος και να κάνεις κουπί στη σανίδα, πρέπει να ισορροπήσεις κάνοντας ασκήσεις yoga! Απευθύνεται είτε σε προχωρημένους yogi είτε σε πρωτάρηδες που αγαπάνε τις βουτιές. Ξεκίνησε πριν τρία χρόνια αλλά αυτό το καλοκαίρι, είναι ΤΟ must.

Μπορείς να κάνεις: True Life Sports Sup Yoga (Facebook page: Truelife Sports)

 

Αλεξίπτωτο πλαγιάς (παραπέντε)

Για θαρραλέους λάτρεις των extreme sports, ξαναήρθε στη μόδα πριν μερικά χρόνια μετά την επιτυχία της ταινίας «Οι Αταίριαστοι». Υπάρχουν πολλά μαθήματα για αρχάριους και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη εμπειρία για να ξεκινήσεις.

Μπορείς να κάνεις: λίγο έξω από την Αθήνα, στις Πλαταιές, στο Freedom Paragliding (www.flyfreedom.gr )

 

Kitesurf

Βρήκες κάποιον να σου δανείσει εξοπλισμό και σκέφτεσαι να ξεκινήσεις kite μόνος σου, χωρίς δάσκαλο; ΞΕΧΝΑ ΤΟ. Το Kite θέλει καλή προετοιμασία και μαθήματα από ειδικούς. Οι λάτρεις της αδρεναλίνης και του θεάματος που προσφέρει είναι πάρα πολλοί στην Ελλάδα, το ίδιο και οι σχολές, κάποια θα βρεις να σου ταιριάζει.

Μπορείς να κάνεις: Kite Boarding School (kiteboardingschool.gr)

 

Χούλα Χουπ

Αν το καλοσκεφτείς, σπορ είναι κι αυτό ! Είναι το νέο hype της πόλης: απανταχού hoopers ζώνονται από ένα πολύχρωμο κουλούρι, όπως κάναμε στα παιδικά μας χρόνια, και συναντιούνται για να διασκεδάσουν χορεύοντας με το hoop γύρω από τη μέση τους... Μαθήματα στο Ρομάντσο, events στο Bios, οι hoopers πληθύνονται συνεχώς.

www.hoopit.gr

 

Πηγή: athensvoice.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.