Διαφορα

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Δ.ΥΠ.Α. Τρίπολης

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Διαβάστε τα τμήματα που θα λειτουργήσουν το σχολικό έτος 2022-23.

• Αισθητικής Τέχνης

Στην ειδικότητα “Αισθητικής Τέχνης’’ο εργαζόμενος είναι ένας ειδικευμένος τεχνίτης, υπεύθυνος για την περιποίηση και τον καλλωπισμό  του υγιούς ανθρώπινου δέρματος και των νυχιών με τη βοήθεια φυσικών και τεχνητών μέσων, για την αισθητική περιποίηση του προσώπου-σώματος, μασάζ, αποτρίχωση, αισθητική άκρων, μακιγιάζ και εναλλακτικές θεραπείες σώματος.

• Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής

Ο «Τεχνίτης Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής» ασχολείται με την παραγωγή άρτου, διαφόρων αρτοσκευασμάτων, καθώς και ποικίλων γλυκών και εδεσμάτων, εφαρμόζοντας τους ισχύοντες αγορανομικούς και υγειονομικούς κανόνες.

• Μαγειρικής Τέχνης

Ο  «Τεχνίτης Μαγειρικής Τέχνης» είναι υπεύθυνος για την προετοιµασία και την παρασκευή των φαγητών και των εδεσμάτων στους διάφορους χώρους εστίασης.

Η αμοιβή των μαθητών αντιστοιχεί σε 23,89 € για κάθε ημέρα μαθητείας στο χώρο εργασίας για 2 έτη

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι γεννήθηκαν τα έτη 1993-2007 (15-29 ετών) και είναι κάτοχοι τουλάχιστον Απολυτηρίου Γυμνασίου.

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-epaggelmatike-skhole-epas-tou-oaed

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Εγγραφή σε σχολείο → Εγγραφή σε Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ.) της Δ.ΥΠ.Α.

Πληροφορίες για την ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Τρίπολης 
τηλ. 2710233061, 2710234608
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ταχ. Διεύθυνση Τέρμα Καραϊσκάκη

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.