Διαφορα

Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια στα Σαπουνακαίικα

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Κάθε Τετάρτη του Αυγούστου στην τοποθεσία  της Βρύσης του Δικαίου.

Κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι επισκέπτες της που βρίσκονται στην όμορφη τοποθεσία της Βρύσης του Δικαίου στα Σαπουνακαίικα Αρκαδίας και συμμετέχουν στα εργαστήρια που διοργανώνει ο νεοσύστατος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός “Kynourio Soma” στο πλαίσιο της δράσης Ανοιχτός Χώρος/Open Space.

Όλες οι Τετάρτες του Αυγούστου κρύβουν εκπλήξεις με πρωτόγνωρες εμπειρίες μέσα από βιωματικά εργαστήρια κίνησης, ζωγραφικής, γιόγκας και αυτοσχεδιασμού.

Η 2η κατά σειρά δράση αποτελεί το εργαστήρι Κινητικού Αυτοσχεδιασμού με την Χορογράφο & Somatics Instructor Aγγελική Παπαδάτου και πραγματοποιείται την Τετάρτη 10 Αυγούστου & ώρα 19:00 – 21:00.

Θα συνοδέψει με την μουσική του ο Στράτος.

Θα συνδεθούμε με το υπέροχο τοπίο, ανοίγοντας τις αισθήσεις μας για να εναρμονίσουμε τα σώματα μας με τον περιβάλλοντα χώρο.

Μέσα από τεχνικές σύγχρονου χορού, contact και αυτοσχεδιασμού θα χορέψουμε / κινηθούμε όλοι μαζί δημιουργώντας την δικιά μας πρωτότυπη χορογραφία μέσα στον σκηνικό χώρο της Βρύσης του Δικαίου.

Το εργαστήρι είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες, ικανότητες, εθνικότητες.

Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία!

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται κράτηση θέσης.

Φορέστε άνετα ρούχα κι αν θέλετε έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι κάλτσες.

Η Αγγελική Παπαδάτου είναι χορογράφος, somatics instructor, εναλλακτική θεραπεύτρια.

Για παραπάνω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της. www.aggeloskoni.com

Το Kυνούριο Σώμα είναι ένα εγχείρημα δικτύωσης ανθρώπων που ασχολούνται με πρακτικές και δραστηριότητες δημιουργικών τεχνών και ευεξίας.

Συνεργάζονται συνδυάζοντας τις γνώσεις τους, για να διαμορφώσουν ένα πρωτότυπο και πρωτοποριακό πρόγραμμα με εργαστήρια και δράσεις.

FΒ & Ins: Kynourio Soma
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.