Διαφορα

10μελής οικογένεια Γάλλων δηλώνει "μαγεμένη" από την Αρκαδία

Φωτογραφία: www.grtimes.gr

Ο Κύριλλος και η σύζυγός του Charbonnier μαζί με τα επτά (7) παιδιά τους και το ένα τους ανίψι επισκέπτονται τη χώρα μας για πρώτη φορά...

Διανύοντας τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, με την χώρα μας, όπως όλα δείχνουν, να καταρρίπτει νέα ρεκόρ σ’ ότι αφορά τον τουρισμό της, και δη τις αφίξεις για τη φετινή σεζόν, οι τουρίστες που την επιλέγουν, είναι είτε σε οργανωμένα γκρουπ είτε μεμονωμένοι ταξιδιώτες και μάλιστα όλων των ηλικιών.

Πολύτεκνη οικογένεια Γάλλων, βρέθηκε στην Αρκαδία, έξω από την ιστορική μονή Μαλεβής, κτισμένη στον Πάρνωνα, κοντά στην κορυφή του Μαλεβού, απ’ όπου πήρε και η μονή το όνομά της και είναι αφιερωμένη στην Παναγία.

Ξεφορτώνανε από το βανάκι τους καπέλα, σακιδιάκια, γυαλιά ηλίου, νεράκια, χάρτες και άλλα απαραίτητα αξεσουάρ, διότι θα ξεκινούσανε να περπατήσουν ένα από τα μονοπάτια...

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.