Διαφορα

Δράση προσφοράς και αλληλεγγύης από τους Προσκόπους Τρίπολης

Η πρώτη τους συμμετοχή σε Λευκή Νύχτα συνοδεύεται από μία πολύ σπουδαία πρωτοβουλία.

Οι Πρόσκοποι Τρίπολης συμμετέχουν φέτος για πρώτη φορά στη Λευκή Νύχτα, με μια δράση προσφοράς και αλληλεγγύης, κάνοντας πράξη την Προσκοπική Υπόσχεση και  περνώντας συνάμα πολλά κοινωνικοοικονομικά μηνύματα!

Την Τρίτη 30 Αυγούστου 17:00 - 21:00 και την Τετάρτη 31 Αυγούστου, από τις 16:00 έως τις 19:00, θα μας βρείτε στην πλατεία Πετρινού, όπου θα συλλέγουμε ρούχα για παιδιά και ενηλίκους, τα οποία θα παραδώσουμε στο Λύρειο Ίδρυμα, στο Νέο Βουτζά Αττικής.

Σε αυτή την εμπορική γιορτή της πόλης μας, λειτουργούμε με λογική και συναίσθημα, σκεφτόμαστε το συνάνθρωπο και φρεσκάροντας τις ντουλάπες μας με νέα ρούχα, προσφέρουμε τα παλιά, σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!

Θα είναι πολλές και μεγάλες οι εκπτώσεις στην Τρίπολη και ο κάθε ένας από εμάς σίγουρα ΜΠΟΡΕΙ να προσφέρει κάτι από το περίσσευμά του.....

Σας περιμένουμε!!!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.