Διαφορα

Δωρεά απινιδωτή στον δήμο Οιχαλίας

Θα διατεθεί στη Δ.Ε. Δωρίου, για χρήση από τους κατοίκους.

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κα. Γεωργακοπούλου Παναγιώτα, παρέλαβε τη Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, ο οποίος θα διατεθεί στη Δ.Ε. Δωρίου, για χρήση από τους κατοίκους.

Ο απινιδωτής είναι μια ευγενική χορηγία της οικογένειας Ανδρούτσου εις μνήμην του συζύγου και πατέρα τους κ. Γεωργίου Ανδρούτσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθεί η κατάλληλη εκπαίδευση χρήσης του απινιδωτή και παροχής πρώτων βοηθειών από ομάδα του ΕΚΑΒ.

Η Δήμαρχος Οιχαλίας δήλωσε: «Η πρωτοβουλία της οικογένειας Ανδρούτσου να δωρίσει έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή αποτελεί πράξη κοινωνικής ευθύνης, ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Ο Δήμος μας τους ευχαριστεί και εύχομαι η κίνηση αυτή να βρει και άλλους μιμητές ώστε να καταφέρουμε να τοποθετήσουμε απινιδωτές σε όλα τα πολυσύχναστα μέρη του Δήμου μας».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.