Διαφορα

Βράβευση της Προέδρου του ΚΑΑ "Παλλάδιον"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ ΚΑΑ Παλλάδιον

Στη βράβευση της Προέδρου του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παλλαδιον κ. Κατερίνας Καρνιαδάκη προχώρησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κώμης Αρκαδίας.

Με αφορμή το προσωπικό ενδιαφέρον που έχει επιδείξει η κ. Καρνιαδάκη τόσο για το Αρκαδικό χωριό όσο και τους κατοίκους του  που έχουν ανάγκη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κώμης με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Κατερίνα Αδάμη, βρέθηκαν την Τετάρτη 7/9/22 στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης και απένειμαν τιμητική πλακέτα στην Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αναγνωρίζοντας τη μεγάλη κοινωνική της προσφορά στον τόπο. Μαζί με την πλακέτα τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κώμης πρόσφεραν στην κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα της περιοχής. 

Μιλώντας για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατερίνα Αδάμη τόνισε ότι η απόφαση για τη βράβευση της κ. Καρνιαδάκη ήταν ομόφωνη υπογραμμίζοντας ότι ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν ως Σύλλογος αναγνωρίζοντας το πλούσιο κοινωνικό έργο της Προέδρου του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και ανταποδίδοντας την αγάπη της για το χωριό και τους κατοίκους του.

 Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ.Κατερίνα Καρνιαδάκη ευχαρίστησε θερμά για τη βράβευση το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κώμης και δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα κοντά στους ανθρώπους του χωριού που έχουν ανάγκη. ¨Αυτή η βράβευση είναι για μένα από τις πιο σημαντικές γιατί έγινε από απλούς ανθρώπους του μόχθου και τη μοιράζομαι μαζί με τους συνεργάτες μου στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα μόνη μου να στηρίξω αυτό το κοινωνικό πρόσωπο που διατηρεί το Κέντρο μας κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες" δήλωσε η κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη.

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.