Διαφορα

Αγώνας Τυφεκίου στο 1ο Πεδίο Βολής Τρίπολης (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Στη μνήμη του σκοπευτή Αλέξανδρου Τζίρου.

Την Κυριακή 11/9/2022 οι σκοπευτικοί σύλλογοι Σ.Ο.ΠΕΛΟΨ, Α.ΣΚ.Ο.ΤΕΓΕΑΣ και Σ.Σ.ΒΥΡΩΝΑ συνδιοργάνωσαν, στο 1ο Πεδίο Βολής στην Τρίπολη, αγώνα Τυφεκίου Μεγάλου Διαμετρήματος 5x200 Benchrest στην μνήμη του συνάδελφου σκοπευτή Αλέξανδρου Τζίρου.

Σε συνέχεια των, καθιερωμένων επί σειρά ετών, αγώνων Ά κατηγορίας Τυφεκίου 300 μέτρων στην Τρίπολη και αξιοποιώντας το μεράκι και την συσσωρευμένη τεχνογνωσία στα δύσκολα αυτά αγωνίσματα, με μεθοδική προετοιμασία και συνέπεια, έγινε άλλο ένα άλμα στην αθλητική εξέλιξη των σκοπευτικών συλλόγων και των αθλητών μας.

Έτσι προστέθηκε ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον σκοπευτικό αγώνισμα με υψηλές απαιτήσεις αλλά και μεγάλες απολαύσεις καθώς η συμμετοχή στο 5x200 είναι ιδιαίτερα προσιτή σε σκοπευτές κάθε ηλικίας και φύλλου.

Αντίστοιχα η διαθεσιμότητα από τα σωματεία μας κατάλληλων μεγάλων πεδίων βολής και αγωνιστικών υποδομών στην περιοχή μας καθιστά αυτές τις διοργανώσεις εξαιρετικά ελκυστικές και για σκοπευτές από περιοχές με ανάλογες ελλείψεις σε πεδία ή με κορεσμό στις υπάρχουσες δομές.

Είναι αναμενόμενο ότι οι άρτιες διοργανώσεις, συνδυασμένες με μακρά αγωνιστική εμπειρία σε αθλητικούς χώρους υψηλού φυσικού κάλλους, θα συνεχιστούν παρέχοντας αγωνιστικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου σε σκοπευτές και σκοπεύτριες που αναζητούν τις προκλήσεις.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.