Διαφορα

Τρίπολη: Δωρεάν μαθήματα στη σχολή μουσικής της Φιλαρμονικής

Φωτογραφία: npddtripolis.gr

Ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης και το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς τους, σε συνεργασία με το Δ.Σ. των Μουσικών της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως και φέτος λειτουργεί σχολή μουσικής στον 2ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου.

Υπενθυμίζουμε ότι στη σχολή πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων της Φιλαρμονικής, από ομάδα καταξιωμένων καθηγητών μουσικής.

Αναλυτικότερα τα όργανα που διδάσκονται είναι τα εξής:

Κλαρίνο, σαξόφωνο (Ξύλινα πνευστά)

τρομπέτα, αλτικόρνο, τρομπόνι, κόρνο σε Μιb, (χάλκινα πνευστά)

Ταμπούρο, (τύμπανα – κρουστά).

Στόχος: η γνωριμία με τον μαγικό κόσμο των πνευστών και κρουστών οργάνων και φυσικά η ανάπτυξη μουσικών δεξιοτήτων ώστε τα νέα μέλη στο άμεσο μέλλον να στελεχώσουν την Φιλαρμονική.

Η αγορά οργάνου δεν είναι απαραίτητη καθώς η Φιλαρμονική διαθέτει δωρεάν όργανα για μελέτη και εξάσκηση.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι δωρεάν. Αιτήσεις εγγραφής μπορεί να υποβάλει κάθε ενδιαφερόμενος ηλικίας 10 ετών και άνω στα γραφεία της Φιλαρμονικής κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 6:30 μ.μ – 9:00μ.μ.

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:30 π.μ. θα τελεσθεί αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά, στον 2ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια σύντομη παρουσίαση των οργάνων της Φιλαρμονικής.

Τηλέφωνο επικοινωνίας – πληροφορίες: Φιλαρμονική Δήμου Τρίπολης, 2710-234719 (Δε – Τρ – Τε 6:30 μ.μ – 9:00μ.μ) & στο Facebook:”FILARMONIKI TRIPOLIS-ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.