Διαφορα

Πόλος έλξης Δημητσάνα, Βυτίνα και Στεμνίτσα το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Την ώρα που το καλοκαίρι ακόμα δεν έχει... τελειώσει, ξεκίνησαν οι προκρατήσεις για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!

«Κόκκινο» χτύπησαν τους καλοκαιρινούς μήνες οι κρατήσεις σε ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης τύπου Airbnb με το… καλοκαίρι να συνεχίζεται σε πολλά νησιά καθώς οι πληρότητες αγγίζουν ακόμη και το 90% (Μύκονος) ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι προκρατήσεις για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Τα στοιχεία που έχει επεξεργαστεί το Πανελλαδικό Δίκτυο Κτηματομεσιτών E-Real Estates με βάση τις προκρατήσεις που καταγράφονται στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας για το τριήμερο 28 – 31 Οκτωβρίου δείχνουν ότι η φετινή χειμερινή θα κινηθεί σε επίπεδα ρεκόρ, δίνοντας ανάσα στους επαγγελματίες του κλάδου, αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα".

Στους προορισμούς που ξεχωρίζουν είναι τα Καλάβρυτα, όπου οι προκρατήσεις αγγίζουν ήδη το 76%, ενώ οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο σε ολόκληρο διαμέρισμα ή και αυτοτελή κατοικία κυμαίνονται από 400 ευρώ έως 450 ευρώ.

Ψηλά στις προτιμήσεις βρίσκεται και η Αράχωβα, όπου οι προκρατήσεις αγγίζουν το 51%, ενώ οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης σε ολόκληρο διαμέρισμα ή και αυτοτελή κατοικία κυμαίνονται από 180 ευρώ έως 640 ευρώ ενώ ισχυρή ζήτηση παρατηρείται και για το Μέτσοβο, όπου οι προκρατήσεις αγγίζουν το 66%, ενώ οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης κυμαίνονται από 300 ευρώ έως 400 ευρώ.

Εντονη κινητικότητα καταγράφεται και στους χειμερινούς προορισμούς του νομού Αρκαδίας. Στο επίκεντρο βρίσκονται η Δημητσάνα, η Βυτίνα και η Στεμνίτσα. Οι προκρατήσεις σε Δημητσάνα, Βυτίνα και Στεμνίτσα για το τριήμερο του Οκτωβρίου αγγίζουν το 81%, 60% και 66% αντίστοιχα.

Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο κυμαίνονται από 240 ευρώ έως και 500 ευρώ. Το Καρπενήσι φαίνεται να προτιμούν για το τριήμερο τόσο Αθηναίοι όσο και κάτοικοι της Φθιώτιδας και των όμορων νομών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.