Διαφορα

Δράση ενημέρωσης από την 1η ΤΟ.Μ.Υ. Τρίπολης (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η διατροφή βρέθηκε στο επίκεντρο.

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Επισκεπτών Υγείας που έχει οριστεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 και έχει τη θεματική ενότητα  «Η Νόσος της Παχυσαρκίας: Πρόληψη – Αναγνώριση - Αντιμετώπιση», σήμερα, 16/09/2022 στο χώρο της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας Τρίπολης πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης για τη διατροφή, με τη διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού με συμβουλές διατροφής για όλες τις ηλικιακές ομάδες του πληθυσμού καθώς και σωματομετρήσεις για την ενημέρωση σχετικά με τον δείκτη μάζας σώματος και τη σημασία του.

Σχετική ενημέρωση με παροχές συμβουλών σε ενδιαφερόμενο πληθυσμό για τη διατροφή και την παχυσαρκία μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εργάσιμη ημέρα στο χώρο της 1ης ΤΟ.Μ.Υ Τρίπολης, όπως και για άλλα θέματα πρόληψης και αγωγής υγείας κατόπιν σχετικής επικοινωνίας.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.