Διαφορα

Μαθητές συνέδραμαν με μεγάλο χρηματικό ποσό το Κ.Υ. Αστρους

Σημαντική πρωτοβουλία των αποφοίτων της Γ' Λυκείου του ΕΠΑΛ Άστρους την οποία ανέδειξε ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου.

Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022 αναφέρεται:

Απογευματινές ώρες του Σαββάτου της 17.09.2022 ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους διοργάνωσε λιτή εκδήλωση στον εξωτερικό χώρο του Κέντρου Υγείας  για να αναδείξει την σπουδαία και συγκινητική ενέργεια των αποφοίτων της Γ' Λυκείου του ΕΠΑΛ Άστρους να προσφέρουν σημαντικό χρηματικό ποσό στον Σύλλογο το οποίο θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών  και την βελτίωση των παρεχόμενων Υπηρεσιών του Κ.Υ. Άστρους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΚΟΛΛΙΑΣ Δημήτριος ,ο Γραμματέας ΣΑΒΟΥΡΔΟΣ Χρήστος ,η Ταμίας ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Βασιλεία ,οι απόφοιτοι του ΕΠΑΛ Άστρους συνοδευόμενοι από τον  Δντη τους ΚΟΛΟΒΟ Βασίλειο, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του ΕΠΑΛ  και ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας. 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί το γεγονός το οποίο έχει και ιδιαίτερη αξία ότι το χρηματικό ποσό, είχαν σκοπό τα παιδιά να το διαθέσουν για την πενταήμερη εκδρομή τους, όμως αφού αυτή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας covid-19, αποφάσισαν να το διαθέσουν για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας μέσω του Σ.Φ.Κ.Υ.Α. 

Με αυτή τους την πρωτοβουλία υλοποίησαν αναμφισβήτητα μια αξιόλογη δράση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Είναι εμφανές ότι τα παιδιά με τρόπο βιωματικό και δημιουργικό, με αυτές τους τις δράσεις συνδέονται με την κοινωνία, κατανοούν το ρόλο τους ως υπεύθυνοι πολίτες και μαθαίνουν να νοιάζονται για τους άλλους.

Η χαρά της προσφοράς, η αξία του εθελοντισμού, η έμπρακτη φιλανθρωπία και η συνεργασία, είναι οι αξίες που αναδείξατε παιδιά και μας κάνατε όλους υπερήφανους.

Σας ευχαριστούμε !

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.