Διαφορα

O Ερυθρός Σταυρός Τρίπολης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Συμμετείχε στη δράση "Κυκλοφορώ με ενσυναίσθηση".

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας και κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης με τους Εθελοντές του Τομέα Υγείας και του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας συμμετείχαν στη δράση με θέμα "Κυκλοφορώ με ενσυναίσθηση" που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πετρινού. Στο πλαίσιο της δράσης οι Εθελοντές είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με ανθρώπους με κινητικές και οπτικές ιδιαιτερότητες, διενεμήθη έντυπο ενημερωτικό υλικό και ενημερώθηκαν οι πολίτες για το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του Ερυθρού Σταυρού. 

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε επίδειξη Πρώτων Βοηθειών για ΑμεΑ από την Νοσηλεύτρια – Εκπαιδεύτρια του τμήματος . Στην εκδήλωση παρέστη η Πρόεδρος του Τμήματος κα. Ελένη Καλαποδά και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

Σε χαιρετισμό της προς τα ΜΜΕ που κάλυπταν την εκδήλωση η Πρόεδρος αναφέρθηκε στην σημασία του Εθελοντισμού και κάλεσε τους πολίτες να έρθουν στους κόλπους της οικογένειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.