Διαφορα

Αγιασμός στο Δ.ΙΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Διαβεβαιώσεις των υπευθύνων για κατάρτιση με πρόσφορο τρόπο.

Στο λογαριασμό του διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Τζανή αναφέρεται:

Με τις ευλογίες της εκκλησίας, ξεκινάμε το νέο σχολικό έτος 2022-2023. Ευχή και επιθυμία όλων μας είναι το νέο εκπαιδευτικό έτος να είναι εποικοδομητικό, δημιουργικό και αποτελεσματικό.

Από την πλευρά μας βεβαιώνουμε ότι η εκπαίδευση των καταρτιζόμενων θα γίνεται με ενδιαφέρον και πρόσφορο τρόπο, εφαρμόζοντας σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και τεχνικές, προσφέροντας γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες, σεβόμενοι πάντα τους κανονισμούς και τις αρχές που διέπουν το ΔΙΕΚ.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΔΙΕΚ με υπευθυνότητα συνδράμει τους καταρτιζόμενους στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους στόχους τους.Αρωγός στην προσπάθεια αυτή, είναι η Διοίκηση του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Eνα μεγάλο ευχαριστώ στον Διοικητή του Π.Γ.Ν κ. Αναστάσιο Τζανή και τη Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μαρίνα Λαμπράκη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στηρίζουν το εκπαιδευτικό μας έργο!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.