Διαφορα

Στο τραπέζι η μείωση ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Εξετάζεται να κλείνουν τα καταστήματα στις 8!

Η μείωση του εθνικού ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων κατά μία ώρα έτσι ώστε να κλείνουν στις 8 μ.μ. αντί για τις 9 μ.μ. που ισχύει σήμερα φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του "moneyreview", να είναι το επικρατέστερο σενάριο στο πλαίσιο των μέτρων που εξετάζει η κυβέρνηση για τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας από επιχειρήσεις στη χαμηλή τάση. 

Το ζήτημα δεν αποκλείεται να συζητηθεί κατά τη συνάντηση που θα έχει σήμερα στις 3.30 μ.μ. ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων με φορείς της αγοράς, κυρίως εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ και των λοιπών κλάδων του λιανεμπορίου, όμως αποφάσεις αναμένονται να υπάρξουν την επόμενη εβδομάδα.

Χθες, πάντως, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης πρότεινε με ανακοίνωσή του να ισχύσει από τις 10 Οκτωβρίου μειωμένο ωράριο και συγκεκριμένα τα καταστήματα να ανοίγουν στις 10 π.μ. και να κλείνουν στις 4 μ.μ. τη Δευτέρα, την Τετάρτη και το Σάββατο και στις 7 μ.μ. την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.