Διαφορα

Στην 124 ΠΒΕ για την γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας ο Π. Νίκας

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Εξήρε τον καθημερινό αγώνα των αεροπόρων μας...

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρέστη σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην 124 ΠΒΕ (Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης) στην Τρίπολη, για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας αρχαγγέλου Μιχαήλ.

"Θυμόμαστε και τιμούμε πάντα τους Ελληνες αεροπόρους που έπεσαν στο καθήκον” σημείωσε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης, τονίζοντας ότι “για 110 χρόνια η Πολεμική Αεροπορία προασπίζεται τον εθνικό μας χώρο, συμμετέχοντας από τότε σε όλους τους αγώνες των Ελλήνων" για να προσθέσει στη συνέχεια: "Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι η Πολεμική μας Αεροπορία εκσυγχρονίζεται, ώστε να αμύνεται με τον καλύτερο τρόπο στο Αιγαίο. Ας μην ξεχνάμε ότι οι αεροπόροι μας διεξάγουν καθημερινά ‘πόλεμο’ στο Αιγαίο, αγωνιζόμενοι για την προστασία του εθνικού μας χώρου".

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.