Διαφορα

Στην Τρίπολη η εκδήλωση "Εν Κινήσει: Οι Νέοι στην Ευρώπη"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 53, Τρίπολη).

Το EUROPE DIRECT Πελοπόννησος σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο «Εν Κινήσει: Οι Νέοι στην Ευρώπη», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 53, Τρίπολη).

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» επιλέχθηκε ως ένα από τα 424 «Νέας Γενιάς» Κέντρα EUROPE DIRECT και αποτελεί μέρος του ομώνυμου Πανευρωπαϊκού Δικτύου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι νέοι πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για ευρωπαϊκά προγράμματα (Erasmus+, Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, Eurodesk) και τον τρόπο που μπορούν να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες σε ολόκληρη την Ευρώπη, να αποκτήσουν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους, τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους, να ανταλλάξουν ιδέες και καλές πρακτικές, να σπουδάσουν στο εξωτερικό, να εργαστούν εθελοντικά σε χώρες της ΕΕ, να γνωρίσουν άλλους ανθρώπους και να μοιραστούν το όραμα τους.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με τη συμμετοχή εκπρόσωποι από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΒΙΔΙΜ), αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου.

Η συμμετοχή θα γίνει με προεγγραφή λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων. Παρακαλώ δηλώστε τη συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://tinyurl.com/9jj6353a

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.