Διαφορα

Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Αρκαδίας στην έκθεση Philoxenia (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η  εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη και τα γραφεία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή.

Ο Σύλλογος μας, "Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας", συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2022, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18-20 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση που διοργανώνεται ετησίως κάθε Νοέμβριο αποτελεί το κομβικό σημείο συνάντησης του Τουριστικού κλάδου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί, συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλο το τουριστικό φάσμα, ελληνικοί και διεθνείς τουριστικοί προορισμοί, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, τουριστικοί πράκτορες, κλαδικοί φορείς και ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους εν δυνάμει πελάτες μας, για τις ομορφιές της Αρκαδίας και τις δραστηριότητες που προσφέρονται στον επισκέπτη κατά την διαμονή τους στον τόπο. Επιπλέον, έγιναν συναντήσεις με διάφορα γραφεία προώθησης προορισμού, για την αποτελεσματικότερη προβολή της περιοχής μας και την στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για την ανάδειξή του προορισμού.

Παράλληλα, η Ένωσή μας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης,  με την βοήθεια και οργάνωση της εταιρείας Respond on Demand (τις κυρίες Χρύσσα Κρασσά & Μαρία Αθανασοπούλου) και  αθρόα συμμετοχή εκπροσώπων τουριστικών γραφείων και ξεναγών της Β. Ελλάδας, παρουσίασε σε μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης και σε μέλη του Συνδέσμου Ξεναγών Θεσσαλονίκης ειδικά την Ανατολική Αρκαδία- Βόρεια Κυνουρία ως ανερχόμενο τουριστικό προορισμό αναφέροντας τις ιδιαιτερότητες του προορισμού και τα πλεονεκτήματα του εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή.

Η πρόεδρος τόνισε ότι οι δυνατότητες που προσφέρονται στην περιοχή δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τους πολύτιμους συνεργάτες μας και προωθητές-εκτελεστές των εναλλακτικών δράσεων  (την Κοιν Σεπ 5ente, Travel to Peloponnese, Mama's Flavours, Iatridis Estate, Fungi Hellas, Α Χώρα Να Μου και All About Peloponnisos, το Sports and Activities Gateway κ.α.) στους οποίους οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ!! 

Με τον τρόπο αυτό, άνοιξε ο διάλογος για αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής  από επισκέπτες της Βορείου Ελλάδας και όχι μόνον, στο μέλλον.

Εκ μέρους του Συλλόγου, παραβρέθηκε η Πρόεδρος κ. Βίβιαν Μανωλέσου, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Λιοντής, καθώς και άλλα μέλη της "Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας". 

Η  εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη και τα γραφεία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή και πρότειναν να επισκεφτούν τον τόπο μας μετά από την διοργάνωση ενός ταξιδιού εξοικείωσης. Αναμένουμε για το επόμενο ραντεβού μας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να τους αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου από κοντά!

‘’Kynouria Hosts’’

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.