Διαφορα

Τρίπολη: Αναβλήθηκε δράση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ήταν προγραμματισμένη για τις 5 και 6 Δεκεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου και στις 7 Δεκεμβρίου στο Λεβίδι.

Ανυπέρβλητο εμπόδιο που προέκυψε με την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου έχει ως αποτέλεσμα ν' αναβληθεί επ' αόριστο η δράση που είχε προγραμματίσει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία για την επόμενη εβδομάδα στην Αρκαδία.

Αυτό γνωστοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 1ης Δεκεμβρίου με ανάρτηση στον λογαριασμό του παραρτήματος Αρκαδίας στα κοινωνικά δίκτυα. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται:   

Και μετά την χαρά.... όλα λάθος....

Δυστυχώς η δράση της επόμενης εβδομάδας θα αναβληθεί επ αόριστον.

 Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι βοήθησαν για να οργανωθεί η δράση αυτή και ιδιαιτέρως την κυρία Ανθή Τσακίρη που συντόνισε τα ραντεβού. Ευχαριστούμε τον Δήμο Τρίπολης και το ΝΠΔΔ για την αγαστή συνεργασία. Προπάντων ευχαριστούμε τις γυναίκες της Τρίπολης και του Λεβιδίου που έσπευσαν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να μας δείξουν την εμπιστοσύνη τους. 

Το έργο μας τώρα ξεκινά....

Μείνετε συντονισμένοι!!

#cancerhellas #παράρτημα_αρκαδίας #μας_μάτιασαν😁

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.