Διαφορα

Tο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού στην Αθήνα επισκέφθηκε ο Π. Νίκας

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Συναντήθηκε με παραγωγούς από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού, που έλαβε χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα, με τιμώμενη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην εν λόγω εκδήλωση, που διήρκεσε από τις 2 έως και τις 4 του μήνα, η Περιφέρεια χρηματοδότησε κατά σημαντικό ποσοστό τη συμμετοχή μελισσοκόμων από τις 5 Ενότητές της, ενώ την εκπροσώπησή της σε πολιτικό επίπεδο είχε ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος.

Ο περιφερειάρχης είχε συναντήσεις με παραγωγούς από την Περιφέρεια σε αυτή την εκδήλωση που είχε ως στόχο την προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης και στην οποία έλαβαν μέρος πάνω από 300 παραγωγοί, απ’ όλη την Ελλάδα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.