Διαφορα

Τι έψαξαν οι Έλληνες στην Google το 2022

Η Ρούλα Πισπιρίγκου το πρόσωπο με τις περισσότερες αναζητήσεις

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τη φετινή χρονιά η Google ανακοίνωσε τις ετήσιες λίστες του Year In Search 2022 της Google, που έχει γίνει πλέον θεσμός, καθώς αποτελεί μια «ψηφιακή ταυτότητα» των τελευταίων 365 ημερών της ζωής μας. Σ’ αυτήν αποτυπώνονται όλα όσα παρακολουθήσαμε, ποιους θαυμάσαμε, ποιους χάσαμε και γενικά, όλα όσα τράβηξαν την προσοχή των Ελλήνων και τα αναζήτησαν μέσα σε μια ακόμη χρονιά με έντονη επικαιρότητα. 

Όπως τονίζεται, οι λίστες του Year In Search βασίζονται στις καθημερινές αναζητήσεις μας στο Search, αυτό το μοναδικό, πολύτιμο εργαλείο που δίνει κάθε στιγμή πρόσβαση, σε δισεκατομμύρια ανθρώπους του πλανήτη μας, σε έναν απέραντο αλλά οργανωμένο ωκεανό πληροφοριών σχετικά με οτιδήποτε μπορεί να περάσει από το μυαλό μας. 

ΠερισσότεραΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.