Διαφορα

Την περσινή συνταγή ακολουθεί η κυβέρνηση στα τέλη κυκλοφορίας

Οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. θα έχουν περιθώριο να τα πληρώσουν έως το τέλος Φεβρουαρίου.

Διευκρινίσεις για το ποιοι και πότε θα εισπράττουν το market pass έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» ενώ ανακοίνωσε ότι θα δοθεί παράταση στα τέλη κυκλοφορίας μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2023, κάτι που θα ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα.

"Δεν ακολουθούμε επιδοματική πολιτική, μειώνουμε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, είπε ο υπουργός Οικονομικών και τόνισε ότι σήμερα έχουμε 3 δισ. λιγότερους φόροι και εισφορές από το 2018. «Βοηθάμε τα χαμηλότερα εισοδήματα και τη μεσαία τάξη", είπε.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η νομοθετική διάταξη για το Market Pass, το επίδομα για αγορές τροφίμων από τα σούπερ μάρκετ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού το Σάββατο. Θα ψηφιστεί την Τετάρτη 21/12.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.