Διαφορα

Αύξηση αναπηρικών επιδομάτων ζητούν 109 σωματεία

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Όπως επισημαίνεται σε επιστολή προς τον πρωθυπουργό τα αναπηρικά επιδόματα έχουν μείνει καθηλωμένα εδώ και 11 χρόνια!

Αυξήσεις σε όλα τα αναπηρικά επιδόματα για την ελάφρυνση των επιπτώσεων στην καθημερινότητα των αναπήρων από τον αυξημένο πληθωρισμό ζητούν 109 σωματεία, σύλλογοι, φορείς και διαδικτυακές ομάδες στον χώρο της αναπηρίας.

Οι 109 συλλογικότητες, απ' όλη τη χώρα, ενώνουν τις φωνές τους και συνυπογράφουν επιστολή με αποδέκτες τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και την διοικήτρια του ΟΠΕΚΑ Ξένια Παπασταύρου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως επισημαίνεται στην επιστολή, τα αναπηρικά επιδόματα έχουν μείνει καθηλωμένα εδώ και 11 χρόνια, ενώ τίθεται θέμα αξιοπρεπούς διαβίωσης ή ακόμα και επιβίωσης για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους με αναπηρία και τις οικογένειές τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε τη σχετική επιστολή

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.