Διαφορα

"Οι επαγγελματίες του τουρισμού κατόρθωσαν να κρατηθούν όρθιοι"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου

Τις εγκάρδιες ευχές του σε όλο τον κόσμο για το νέο έτος εκφράζει ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου κος Κων/νος Μαρινάκος

 «Οι ραγδαίες και απρόβλεπτες παγκόσμιες εξελίξεις που είχαμε σε όλα σχεδόν τα επίπεδα, κατέστησαν τις έννοιες υγεία, ειρήνη και πρόοδο ανεκτίμητης και κυρίαρχης αξίας.  

Κατά τις δύσκολες χρονιές της υγειονομικής κρίσης με επιμονή και αισιοδοξία οι επαγγελματίες του τουρισμού κατόρθωσαν να κρατηθούν όρθιοι και να ξεκινήσουν ξανά.  

Χτες , την τελευταία μέρα του χρόνου, την μέρα των προβληματισμών και των τελικών ισορροπιών οφείλουμε να ρίξουμε  πίσω στο παρελθόν τις άσχημες στιγμές που βιώθηκαν και να τις  αφήσουμε να χαθούν στο χρόνο. 

Τις τελευταίες μέρες, οι πόλεις μας και τα χωριά μας έχουν πάρει το χρώμα των Χριστουγέννων, το άρωμα της χριστουγεννιάτικης γιορτής και τις αισθήσεις της παράδοσης, χάρη στην προσπάθεια των επαγγελματιών, των εμπλεκόμενων φορέων μα πάνω από όλα όλων αυτών των ντόπιων απλών ανθρώπων που κάνουν ό,τι μπορούν για να καθιστούν  τον τόπο μας πιο όμορφο και πιο ελκυστικό.

Οι προβλέψεις για τη χειμερινή τουριστική κίνηση φαντάζουν παρήγορες, ωστόσο και πάλι σύσσωμος ο επιχειρηματικός  κόσμος καλείται να αντιμετωπίσει έναν νέο μεγάλο εχθρό με απροσδιόριστο βάθος και χρονικό ορίζοντα- την ενεργειακή κρίση- που απειλεί την αγορά σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. 

Το 2023, ας αποτελέσει την αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα πορεία και νέους στόχους, η επίτευξη των οποίων θα φέρουν στον τόπο μας τα αποτελέσματα εκείνα που ο καθένας από εμάς έχει ονειρευτεί και προσδοκά. 

Από καρδιάς εύχομαι , σε όλο τον κόσμο, το νέο έτος να φέρει ότι του στέρησαν τα προηγούμενα χρόνια , αλλά κυρίως υγεία, ειρήνη και αγάπη στις καρδιές μας γιατί μόνο έτσι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο».

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.