Διαφορα

Χαμηλές πτήσεις στις λαϊκές της Αρκαδίας

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Την εικόνα που διαμορφώθηκε στις εορταστικές ημέρες περιέγραψαν οι παραγωγοί Χρ. Τσιάμης και Θ. Τζούμης.

"Φέτος είχαμε πληθώρα προϊόντων, ακόμα και αυτών που δεν είναι εποχικά, όπως είναι οι ντομάτες, οι μελιτζάνες και γενικότερα τα κηπευτικά. Οπως αποδείχθηκε, όμως, η εποχή της ανεμελιάς πέρασε, αφού οι καταναλωτές επικέντρωσαν τις αγορές τους σε αυτά που χρειάζονται κι έτσι είχαμε μείωση των πωλήσεων", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιάμης μιλώντας στην εφημερίδα "Υπαιθρος-Χώρα".

Σύμφωνα με τον κ. Τσιάμη, εκπρόσωπο των παραγωγών λαϊκών αγορών Αρκαδίας, "το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αποκαλύφθηκε η λογική και η συνήθεια της νέας γενιάς καταναλωτών να ψωνίζουν τα πάντα από τα σούπερ μάρκετ. Αυτό το βλέπουμε χωρίς να μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε και δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε. Χαρακτηριστικό είναι ότι η λαϊκή αγορά τις παραμονές των Χριστουγέννων είχε την ίδια κίνηση όπως τα απλά Σάββατα, προσαυξημένα κατά ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 5%".

Ακόμα περισσότερο απαισιόδοξος για το μέλλον των λαϊκών αγορών εμφανίστηκε ο παραγωγός Θεόδωρος Τζούμης, πρόεδρος των λαϊκών αγορών Αρκαδίας ο οποίος μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του είπε: "Εάν δεν αλλάξει κάτι και γρήγορα, οι λαϊκές αγορές θα κλείσουν. Δυστυχώς από τότε που ασχολούμαι το αγοραστικό κοινό μειώνεται συνεχώς".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.