Διαφορα

Συλλέκτης βραβείων και επαίνων ο Τριπολίτης Β. Μανωλόπουλος (pics-vd)

Ο Αρκάς καλλιτέχνης βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του στο νέο εικαστικό ημερολόγιο του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων και του Ιnternational Action Art για το 2023.

Η παρουσίαση του ημερολογίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο "Καμίνι" του δήμου Γαλατσίου, ενώ τον νεαρό μαθητή και ζωγράφο από την Τρίπολη βράβευσε ο πρόεδρος της Unesco  κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, κάνοντας ειδική μνεία στην πόλη μας, ως τόπο καταγωγής του Βασίλη και η Διευθύντρια Πολιτιστικής Ανάπτυξης κ. Χλόη Αμαράντου. 

 

Ο Βασίλης συμμετείχε στο συγκεκριμένο ημερολόγιο με το έργο ΣΚΡΟΥΤΖ "Ποτέ δεν είναι αργά για ένα θαύμα".

Το συγκεκριμένο έργο το είχε φιλοτεχνήσει πριν από 2 χρόνια για μουσικοθεατρική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης που πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και άλλες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης.

Αξίζει επίσης ν' αναφερθεί ότι λίγες ημέρες πριν ο Βασίλης Μανωλόπουλος συμμετείχε στη δράση "Παραμυθογιορτές" στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.