Διαφορα

Κοπή πίτας για την τοπική κοινότητα Δόριζας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Κοπή βασιλόπιτας σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο της Δόριζας

Το κτίριο υποδέχεται τη νέα χρονιά με αλλαγμένο τον εσωτερικό του διάκοσμο (χρώματα, πίνακες, φωτογραφίες αλλά και κειμήλια από την εποχή που λειτουργούσε ως σχολείο).

Παραβρέθηκαν Δοριζαίοι από  το χωριό, την Τρίπολη και από την Αθήνα, εκπρόσωποι της πολιτείας - η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου της Τρίπολης κ. Γεωργία Παναγοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γόντικας, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Λαγός, ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Γούργαρης και ο υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Χρήστος Στάϊκος.  

Το φλουρί έπεσε στο Γιώργο Λαγό και είναι ένα δείπνο «εις υγείαν» της Δόριζας, της Τρίπολης και της Αρκαδίας.

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της Δόριζας Τάκης Παπούλιας και πολιτικός μηχανικός Αντώνης Μπακογιάννης, εκ Δορίζης κι αυτός, παρουσιάζουν τις ενέργειες που έχουν γίνει κι εκείνες που προγραμματίζονται για να αποφευχθεί η αποθήκευση ηλεκτροχημικής ενέργειας  300MW δίπλα στις κατοικίες του χωριού που αδειοδότησε η Ρυθμιστική Αρχή  Ενέργειας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.