Διαφορα

Εκδήλωση τμήματος του ΠΑ.ΠΕΛ στην Τρίπολη

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στο κάτω κτίριο της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας.

Το Startup Greece στο πλαίσιο του έργου VIRTUAL REALITY SIMULATOR AGAINST PUBLIC SPEAKING PHOBIAS (KA202-95033401) που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+, και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, διοργανώνει εκδήλωση διάχυσης και προβολής των αποτελεσμάτων του έργου.

Το έργο VIRTUAL REALITY SIMULATOR AGAINST PUBLIC SPEAKING PHOBIAS, έχει ως σκοπό τη μείωση του φόβου κατά τη διάρκεια του δημοσίου λόγου, καθώς και την αύξηση των δεξιοτήτων στον τομέα αυτό.

Για την επίτευξη των στόχων αυτών, η κοινοπραξία του έργου δημιούργησε σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο, απευθυνόμενα σε συγκεκριμένες δεξιότητες, καθώς και την δημιουργία εικονικού περιβάλλοντος για την πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων.

Στην κοινοπραξία, συμμετέχουν φορείς από την Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ρουμανία και Τουρκία.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο κάτω κτίριο της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας (Καραϊσκάκη 70, Τρίπολη ΤΚ 22100), στην αίθουσα Ι4, και ώρα 14:00, την Πέμπτη 26-01-2023.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί και πιστοποιητικό συμμετοχής.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην παραπάνω εκδήλωση, συμπληρώστε την φόρμα εδώ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.