Διαφορα

Εκπαιδευτική Διημερίδα Πελοποννήσου: "Οι Νέες Προοπτικές στην Ογκολογία"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου 2023 - Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Για πέμπτη Χρονιά διοργανώνετε στην Τρίπολη η Εκπαιδευτική Διημερίδα «Οι Νέες Προοπτικές στην Ογκολογία».

"Στο Κέντρο της Πελοποννήσου φιλοδοξούμε να αναδείξουμε την πόλη μας και ως κέντρο των επιστημονικών εξελίξεων που συντελούνται στο πεδίο της Ογκολογίας το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου 2023.

Η επιτυχία της εκδήλωσης των περασμένων ετών, όπως αυτή αποτυπώθηκε από τη συμμετοχή των Ιατρών αλλά και τα εποικοδομητικά σχόλια, μάς επωμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη για την φετινή προσπάθεια.

Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία, παραμένουμε σταθεροί στην άποψή μας πως η φυσική παρουσία σε επιστημονικές εκδηλώσεις είναι μοναδική και αναντικατάστατη.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην Διημερίδα μας όπου θα ανταλλάξουμε επιστημονικές απόψεις για τις Νέες προοπτικές στην Ογκολογία με διακεκριμένους επιστήμονες οι οποίοι θα αναδείξουν τις καινοτομίες στη διάγνωση και θεραπεία της κακοήθους νόσου", αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε το πρόγραμμα της διημερίδας

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.