Διαφορα

"Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ": Δημοσιεύτηκαν οι προσκλήσεις

Φωτογραφία: αρχείου Δελτίου Τύπου

Ανακοίνωση του Προέδρου του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, Κωνσταντίνου Μαρινάκου

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι δημοσιεύθηκαν οι προσκλήσεις στο πλαίσιο της Δέσμης Δράσεων «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» (https://bit.ly/3FsJ1kH)

Ημερομηνία έναρξης υποβολών ορίστηκε η Τετάρτη 22/03/2023 και ώρα 12:00

 Η Δέσμη Δράσεων θα παραμείνει ανοιχτή προς υποβολή αιτήσεων μέχρι την εξάντληση του διαθέσιμου προϋπολογισμού ανά κατηγορία Περιφέρειας, εφόσον παραμένουν σε ισχύ οι σχετικοί κανονισμοί χορήγησης των κρατικών ενισχύσεων (651/2014, 1407/2013), προσαυξημένου κατά 20% ανά Κατηγορία Περιφέρειας.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης θα αξιολογηθούν με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία/ώρα ηλεκτρονικής υποβολής (οριστικοποίησης) στο ΟΠΣΚΕ.

Η Δέσμη Δράσεων χωρίζεται στις δύο παρακάτω Δράσεις:

Στο link https://bit.ly/3ZFu2eK μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη δράση «Πράσινος Μετασχηματισμός ΜμΕ». Στο link  https://bit.ly/3SYydjt μπορείτε να βρείτε την πρόσκληση για τη συγκεκριμένη δράση.

Στο link https://bit.ly/3Zu996B μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη δράση «Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ». Στο link  https://bit.ly/3YJQVwR μπορείτε να βρείτε την πρόσκληση για τη συγκεκριμένη δράση.

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.