Διαφορα

Στεμνίτσα: Εκπαίδευση πολιτών στις Α' Βοήθειες & στη χρήση Απινιδιστή

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Υπό την αιγίδα της Ε.Ε.Κ.Α.Α.

Η "τρελή" ιδέα που άναψε στο μυαλό μας το καλοκαίρι του 2016, να έχει γεμίσει η Γορτυνία και όλη η ορεινή Αρκαδία με Απινιδιστές (AED) μέσα σε μια πενταετία, μοιάζει να παίρνει σάρκα και οστά κι αυτό μας γεμίζει με περηφάνια!

Φυσικά, χωρίς την μέριμνα και την εμπλοκή τοπικών επαγγελματικών & πολιτιστικών συλλόγων και πεφωτισμένων δημοτών - που αγκάλιασαν την ιδέα μας και αγωνίστηκαν για τη μετουσίωσή της - τίποτα απολύτως δεν θα είχε συμβεί.

Και όπως είθισται με όλες τις ρηξικέλευθες ιδέες, στην αρχή γνώρισε τη χλεύη και τη λοιδορία από αρκετούς ανά τόπο και χωριό , ακόμη και ορισμένους κι ευτυχώς ελάχιστους που κρατούν την τύχη του μικρού αυτού τόπου στα χέρια τους! 

Επειδή όμως, το φως βρίσκει πάντα τον δρόμο του, φτάσαμε με χαρά και ικανοποίηση σε άλλη μια φωτεινή, χαμογελαστή φωτογραφία, όπως αυτή στην Στεμνίτσα, πριν λίγες μέρες!

Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους (εκπαιδευόμενους & εκπαιδευτές) για άλλο ένα υπέροχο σεμινάριο BLS-AED.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.