Διαφορα

Το TEDxKlonatzidika έρχεται στις 28 Μαΐου στην Τρίπολη!

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Όπως ανακοινώθηκε το θέμα της εκδήλωσης θα είναι: Envision Change ή αλλιώς “Οραματίσου την αλλαγή”.

Το TEDxKlonatzidika είναι ένα μονοήμερο συνέδριο ομιλιών που διοργανώνεται για 1η χρονιά από νέους εθελοντές και αποτελεί ένα κίνητρο για να αποδειχθεί ότι οι νέοι της Τρίπολης φιλοξενούν, στηρίζουν και παράλληλα προωθούν ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Το event αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου 2023 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Η θεματική ενότητα του TEDxKlonatzidika είναι η αλλαγή και συγκεκριμένα ο τίτλος είναι “Envision Change”, δηλαδή οραματίσου την αλλαγή.

Επτά καταξιωμένοι ομιλητές θα μιλήσουν για την αλλαγή στον τομέα ενδιαφέροντός τους και για τον τρόπο που ήρθε η αλλαγή στη ζωή τους. Τρεις δημιουργικοί Performers με τις παραστάσεις τους θα παρουσιάσουν την

αλλαγή μέσα από τη δική τους καλλιτεχνική οπτική γωνία, ενώ τα workshops που θα υπάρχουν εκείνη την ημέρα, έξω από το Μαλλιαροπούλειο θέατρο και στα Κλωνατζίδικα θα προσφέρουν στον κόσμο που θα παρευρεθεί στο event μοναδικές διαδραστικές εμπειρίες.

Όσοι παρευρεθούν στο event θα λάβουν ερεθίσματα και τροφή για σκέψη που θα τους ωθήσει να τολμήσουν να κάνουν την αλλαγή στην καθημερινότητά τους. Οι ομιλητές μας θα προσπαθήσουν να προτρέψουν τους ακροατές να αγαπήσουν το ρίσκο και να βγουν από το comfort zone τους για να πετύχουν υψηλότερους στόχους και να βιώσουν εμπειρίες που θα τους εξελίξουν.

Εάν θέλετε να συμβάλλετε ενεργά στη διοργάνωση του 1ου TEDxKlonatzidika, δηλώστε συμμετοχή εδώ για να γίνετε εθελοντής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyvfsz6RB8Wtr_pmUtICX0blMOGKUIExY4OEaiT4I6YlGWoA/viewform 

Περισσότερες πληροφορίες στο: tedxklonatzidika.com ή στο Instagram@tedxklonatzidika.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.