Διαφορα

Τρίπολη: Εικόνες..ενός..Δημοτικού "αποθηκευτικού χώρου" (pics)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Αν σας..ενδιαφέρει που βρίσκονται τα κομμάτια του παλαιού συντριβανιού της Αγίου Βασιλείου αλλά και οι φωτογραφίες της έκθεσης για τα 200 χρόνια από το 1821...Ιδού η απάντηση:

Βρίσκονται στον προαύλειο χώρο της σχολής που παραχώρησε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Επίσης, αν δεν κάνουμε λάθος- και δεν το συνηθίζουμε..- διακρίνονται κομμάτια από το περσινό "σκηνικό" που στήθηκε στην πλατεία του Άρεως για την Πασχαλινή περίοδο, ενώ, μόλις πριν από λίγα 24ωρα αναφέρθηκε από τα πλέον αρμόδια χείλη πως αυτά τα υλικά θα χρησιμοποιούνταν και φέτος...

Το.."εντυπωσιακό" είναι πως ο ίδιος χώρος προορίζεται για τις συνεδριάσεις και του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης! ΄Αραγε, ποια είναι η αντίδραση των Δημοτικών μας Συμβούλων σε αυτές τις εικόνες..;

Ιδού η απορία..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.