Διαφορα

Ανακοίνωση Σωματείου για την Πρωτομαγιά

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ανακοίνωση του σωματείου  εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις & υπηρεσίες στα καταστήματα και α.ε νομού Αρκαδίας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η εργατική πρωτομαγιά είναι μια κορυφαία ημέρα για τους εργαζόμενους, τους νέους, τους συνταξιούχους.

Σηματοδοτεί τους αγώνες της εργατικής τάξης, τις αιματηρές θυσίες χιλιάδων εργατών στον δρόμο της απελευθέρωσης από τα δεσμά της εκμετάλλευσης! Σηματοδοτεί τους σημερινούς αγώνες της εργατικής τάξης για τα δικαιώματα της στη βάση των σύγχρονων αναγκών, ενάντια στη πολιτική του κεφαλαίου που τα συντρίβει, ανεβάζοντας την εκμετάλλευση στα ύψη, αυξάνοντας τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας

Μετά τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, ο επόμενος μεγάλος σταθμός είναι ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς και η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στην Τρίπολη, στην πλ. Πετρινού και ώρα 10:30πμ.

Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα του νομού μας να συμμετάσχουν στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση.

Καλούμε όλα τα σωματεία του νομού δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τη συντονιστική επιτροπή μαθητών Τρίπολης, τα συνταξιουχικά σωματεία να πάρουν ανάλογες αποφάσεις συμμετοχής.

Τιμή και δόξα στους νεκρούς της τάξης μας!

Τιμή και δόξα στους εργάτες του Σικάγο του 1886, στους καπνεργάτες της Θεσσαλονίκης του 1936, στους 200 εργάτες κομμουνιστές της Καισαριανής και τους 40 πατριώτες στην Τρίπολη την πρωτομαγιά του 1944.

«..Κάποτε αλλάζουν οι καιροί. Και οι ελπίδες των λαών ξεσπάνε..»

ΕΛΠΙΔΑ Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.