Διαφορα

Μιχόπουλος: Συνομιλούν για το μέλλον της περιοχής μας, για εμάς... χωρίς εμάς!

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Έντονη αντίδραση του επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή στη Μεγαλόπολη με αφορμή τον αποκλεισμό του από σύσκεψη για το σχέδιο απολιγνιτοποίησης.

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο κ. Μιχόπουλος αναφέρει:

Σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου συνεδριάζουν οι κυβερνητικοί παράγοντες με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλο στο Δημαρχείο της πόλης μας, με την συμμετοχή των Δημάρχων της Τρίπολης, της Γορτυνίας και της Οιχαλίας,  κεκλεισμένων των θυρών για όλους τους άλλους, συνομιλούν για το μέλλον της περιοχής μας ΓΙΑ ΕΜΑΣ… ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ… ΝΤΡΟΠΗ !!! 

Για ακόμη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες της απραγούς και συγκεντρωτικής μικροπολιτικής του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλου, ο οποίος με την πρόφαση ότι λαμβάνει εντολές από την Ειδική Επιτροπή Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΕΥΔΑΜ), αποφασίζει και διατάζει να πραγματοποιηθεί η σημερινή συνεδρίαση εκπροσώπων της ΕΥΔΑΜ με την παρουσία του και μόνο στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης κεκλεισμένων των θυρών. 

Μυστικοπαθής, αποκλείει από την συνεδρίαση αυτή που αφορά το μέλλον του Δήμου Μεγαλόπολης ,τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπους των παρατάξεων, φορείς και πολίτες, για να συμφωνήσει ανενόχλητος, όπως πάντα, στην άδικη μοιρασιά της πίτας που θα δοθεί στο Δήμο μας, συγκριτικά με τους όμορους Δήμους. 

Με την τακτική της κρυψίνοιας ο κ. Χριστογιαννόπουλος οδηγεί τον Δήμο Μεγαλόπολης εδώ και 3 πλέον χρόνια ως πρόβατο επί σφαγή, χωρίς να αναλογίζεται το μέγεθος της καταστροφής για την πόλη και τα χωριά του Δήμου μας . Ο κ. Δήμαρχος επιμένει να είναι ο μοναδικός «πρωταγωνιστής» του παρασκηνίου, χωρίς θεατές, στο δράμα της μεταλιγνιτικής εποχής που μεταβαίνει ο Δήμος Μεγαλόπολης. Ένα δράμα του οποίου το τέλος είναι οι εικόνες της εγκατάλειψης και της ερημοποίησης του Δήμου μας που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της τακτικής του κ. Χριστογιαννόπουλου. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.