Διαφορα

Εξήντα θέσεις μεταπτυχιακών σπουδών σε τμήμα του ΠΑΠΕΛ

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Προγράμματος «Δημόσια Διοίκηση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός – MBA in Public Management and Digital Transformation». 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Δημόσια Διοίκηση και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό» το οποίο εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με το Φ.5439/20.10.2022τ.Β’ του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 εξήντα (60) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών. 

Το Πρόγραμμα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην «Δημόσια Διοίκηση και στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό» ( Public Management and Digital Transformation). 

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε επτά (7) υποχρεωτικά μαθήματα και ένα (1) επιλογής κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά το τελευταίο εξάμηνο του προγράμματος.

Ένα μεγάλο μέρος των διαλέξεων πραγματοποιούνται και από απόσταση και σε πραγματικό χρόνο και διδάσκονται Παρασκευή και Σάββατο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά την πρόσκληση ενδιαφέροντος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.