Διαφορα

Aντιπροσωπεία του Weifang Medical University στο ΠΑ.ΠΕΛ.

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Προέκυψαν πολλαπλοί δρόμοι για μελλοντικές συνεργασίες.

Αντιπροσωπεία του Weifang Medical University επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα 8 Μαΐου, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Την αντιπροσωπεία, καθοδηγούμενη από τον σύμβουλο διεθνών σχέσεων Yang Guozhao, υποδέχθηκαν ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Καθηγητής Κυριάκος Σουλιώτης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων Αναπληρωτής Καθηγητής Μανόλης Γουάλλες.

Η επίσκεψη οργανώθηκε στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν πρόσφατα τα δύο Ιδρύματα. Από τη συνάντηση προέκυψαν πολλαπλοί δρόμοι για μελλοντικές συνεργασίες. 

Αυτοί περιλαμβάνουν:

-την παραμονή καθηγητών του Weifang Medical University στην Ελλάδα για εκτενή διαστήματα - από μισό έως ένα έτος - με την ιδιότητα του επισκέπτη ερευνητή με στόχο την ανάπτυξη ερευνητικών συνεργασιών,

-τη δημιουργία από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τρίμηνου εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος ειδικά για φοιτητές του Weifang Medical University,

-τη σχεδίαση μεταπτυχιακών προγραμμάτων που να συνδυάζουν τις δεξιότητες των Καθηγητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τις εκπαιδευτικές ανάγκες των φοιτητών του Weifang Medical University και

-τη μετάβαση Καθηγητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κίνα με σκοπό τη συμμετοχή στη διδασκαλία των προπτυχιακών προγραμμάτων του Weifang Medical University.

Το Weifang Medical University είναι μεταξύ των κορυφαίων δημόσιων Πανεπιστημίων του χώρου των επιστημών υγείας, με εντυπωσιακές υποδομές, περισσότερους από 1500 Καθηγητές και 12 συνεργαζόμενα νοσοκομεία. Έχει ιδρυθεί το 1951 και έως σήμερα έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 150.000 επαγγελματίες υγείας. Αναπτύσσει στοχευμένες συνεργασίες εκτός Κίνας μόνο με υψηλού επιπέδου Ιδρύματα που είναι σε θέση να επεκτείνουν την ήδη εκτενή τεχνογνωσία του WFMU. 

亲爱的朋友们,让我们一起进化吧! (Ας εξελιχθούμε μαζί, αγαπητοί φίλοι!) 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.