Διαφορα

Αποκαθίστανται οι προτομές των ευεργετών στο πάρκο της Τεγέας

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Προγραμματική σύμβαση υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Τετάρτη 10 Μαΐου, στα γραφεία της Π.Ε. Αρκαδίας, με τον πρόεδρο του Τεγεατικού Συνδέσμου Βασίλη Ψυχογυιό.

Αντικείμενο της σύμβασης, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Περιφέρεια, αποτελεί η αποκατάσταση, με δαπάνη της Περιφέρειας, των προτομών των ευεργετών που βρίσκονται στο πάρκο του εν λόγω συνδέσμου στην περιοχή της Τεγέας και οι οποίες βανδαλίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι μόλις ολοκληρωθεί η αποκατάσταση προγραμματίζεται εκδήλωση αφιερωμένη στα πρόσωπα των οποίων οι προτομές βρίσκονται στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου, καθώς και στην προσφορά των ανθρώπων αυτών στην περιοχή.

Τέλος, ο Π. Νίκας σημείωσε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει ουσιαστικά και φέτος την αγροτική έκθεση της Τεγέας, ενός θεσμού με πολύχρονη ιστορία όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.