Διαφορα

10η Παιδαγωγική Ημερίδα από τον Σύλλογο Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 10:00 το πρωί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας και η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Μακεδονίας & Θράκης του ΣΒΕ πρόκειται να διοργανώσουν την 10η Παιδαγωγική Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Capsis Hotel (Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη).

Η 10η Παιδαγωγική Ημερίδα απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας θα είναι ελεύθερη για όλους και θα χορηγηθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης στους ενδιαφερόμενους.

Σας επισημαίνουμε ότι η Ημερίδα θα διεξαχθεί υβριδικά, αφού εκτός της δια ζώσης παρακολούθησης στην Θεσσαλονίκη θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης, τόσο ζωντανά, όσο και ασύγχρονα σε μεταγενέστερο χρόνο.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας έως και την Παρασκευή 12/5/2023.

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.