Διαφορα

Το Ionian στην ψηφιακή πλατφόρμα της Nova

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

12 νομοί, 1 κανάλι... τώρα και στην NOVA.

Από την Πέμπτη 1η Ιουνίου οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στην EON και τη θέση 725 τo IONIAN TV .

Καθημερινές εκπομπές και δελτία ειδήσεων και ακόμη 30 εσωτερικές παραγωγές αποτελούν το πρόγραμμα του σταθμού που από την αρχή της παρουσίας του στους τηλεοπτικούς δέκτες έβαλε στόχο την παροχή ποιοτικού τηλεοπτικού περιεχομένου στους τηλεθεατές.

Με μια ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα, έμπειρους παρουσιαστές αλλά και καταρτισμένους τεχνικούς το ΙΟΝΙΑΝ TV αποτελεί ένα μέσο αντάξιο των ευρωπαϊκών περιφερειακών τηλεοπτικών δικτύων και πλέον γίνεται προσβάσιμο και από την πλατφόρμα της NOVA.

Πελοπόννησος, Νότια παραλία της Στερεάς Ελλάδας, Νότιο Ιόνιο, Νησιά Αργοσαρωνικού έχουν ήδη πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα του ΙΟΝΙΑΝ ΤV και τώρα πια με την είσοδο στη NOVA  οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το τηλεοπτικό πρόγραμμα από όπου και αν βρίσκονται ενώ δίνεται η ευκαιρία προβολής  on demand εκπομπών ακόμη και μια εβδομάδα μετά την προβολή  τους εύκολα και γρήγορα μέσω της τηλεοπτικής πλατφόρμας της ΕΟΝ - NOVA ή μέσω tablet, pc και φυσικά μέσω του κινητού τηλεφώνου. 

Ενημέρωση, πολιτισμός, ψυχαγωγία αποτελούν βασικούς άξονες του προγράμματος του ΙΟΝΙΑΝ TV  που οι τηλεθεατές έχουν επιβραβεύσει ανακηρύσσοντάς το 4 φορές ως το πρώτο περιφερειακό κανάλι στην Ελλάδα.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία της μεγάλης έρευνας της Data Consultans που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2022 το ΙΟΝΙΑΝ ΤV παραμένει στην κορυφή με τηλεθέαση που αγγίζει το 18% και συνεχίζει με πηγή έμπνευσής του την ανάγκη του πολίτη για ενημέρωση και ψυχαγωγία. 

Η ομάδα του ΙΟΝΙΑΝ κέρδισε το στοίχημα να φτάσει στην κορυφή και με αίσθημα ευθύνης συνεχίζει για την τηλεόραση που αξίζει στην Περιφέρεια, γιατί με το ΙΟΝΙΑΝ… είσαι παντού!

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.