Διαφορα

Εορτή Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Τρίπολης

Φωτογραφία: Αρχείου arcadia938

Σάββατο 10 & Κυριακή 11  Ιουνίου 2023

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Αγιασμός 8 μ.μ.

Γίνεται γνωστό σε όσους εργάζονται στον τομέα της Υγείας και πρόκειται να παρευρεθούν στην εν λόγω ακολουθία, ότι μπορούν, αν επιθυμούν, να φέρουν τα ιατρικά τους ενδύματα (ιατρικές μπλούζες) για να ευλογηθούν με τεμάχιο της καρδιάς του Αγίου κατά τον Αγιασμό.

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Όρθρος και Θεία Λειτουργία 7:00 π.μ.

Ιερό Ευχέλαιο 6:00 μ.μ.

Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση 7:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα τεθεί εις προσκύνηση η Ιερά Εικόνα του Αγίου Λουκά του Ιατρού μετ’ αποτμήματος της καρδιάς του, η οποία φυλάσσεται στον Ιερό Ναό και άλλα Ιερά Λείψανα Αγίων 

Οφείλουμε όλοι να τιμήσουμε με την παρουσία μας τις Λατρευτικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Λουκά,του Ιατρού και Θαυματουργού, και να προσευχηθούμε για την ανάρρωση όλων των ασθενών αδελφών μας και για την ενίσχυση των Ιατρών καθώς και όλων των εργαζομένων στο χώρο της υγείας στο σημαντικό έργο που επιτελούν. 

Εκ του Ιερού Ναού

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.